Jouw ontdekkingen!

Samen uitpakken!

Wat is er mooier dan te ontdekken welke prachtige talenten jij hebt! Het is best lastig om dat in je eentje te doen. Jouw eigen talenten vind je namelijk niet bijzonder omdat je deze je hele leven al inzet zonder dat je je dat misschien bewust bent. Ik help je graag bij het uitpakken van jouw talenten!

Maar ook als er hobbels zijn die jou tegen houden bij het uitpakken van je talenten (bijvoorbeeld onzekerheid of faalangst) sta ik naast je om deze samen te overwinnen.
 Kennismaking

Ontdek jouw unieke bestemming in wie je bent en wat je doet!

Jij bent uniek. Dat is al een hele ontdekking. In ons leven leren we steeds meer over onszelf. Op basis daarvan maken we keuzes voor wat we doen, bijvoorbeeld het soort werk dat je wilt doen. En als je dat vervolgens gaat doen ontdek je weer meer over jezelf. Wat bij je past en wat niet. En je maakt nieuwe keuzes. Dat proces gaat je hele leven door en je bereikt steeds meer jouw unieke bestemming in wie je bent en wat je doet. Maar het vinden van je unieke bestemming kun je ook een boost geven door er bewust naar op zoek te gaan. Ik help je daar graag bij!
 Kennismaking

Kennismaking, gratis en vrijblijvend

Je bent welkom voor een kennismaking. Je kunt dan aftasten of je bij mij kunt vinden wat je nodig hebt. Daarbij zal ik ook nagaan of ik jou kan geven wat je nodig hebt. De kennismaking duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, is gratis en verplicht tot niets. Om jouw ontdekkingstocht tot een succes te maken is het belangrijk dat er een basis van vertrouwen is. Als we dat samen ervaren kunnen we verder!