Bestemmingsontdekker

Jij bent zelf jouw eigen bestemmingsontdekker! En ik help je daar graag bij.

Kwaliteit

Kwaliteit is vanzelfsprekend en wordt gewaarborgd door professionaliteit op het gebied van werknormen, gedragscode en gekwalificeerde tools. Als gecertificeerd Jane-coach en gecertificeerd TMA-professional bied ik je de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast is er een scala aan hulpmiddelen beschikbaar. Bijvoorbeeld Rationele Effectiviteits Training, Emotietraining, Transactionele Analyse, Timemanagement, Talenten Motivatie Analyse, Communicatietraining en Exposuretechnieken.

Ook mijn jarenlange ervaring op het gebied van management (27 jaar in bedrijfsleven) en coaching (sinds 2006) staat jou ter beschikking om daarvan optimaal te profiteren. Vele mensen in verschillende functies (van management tot uitvoerenden) in uiteenlopende bedrijfstakken (ICT, financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening, retail, gemeentelijke overheid, zorg en non-profit) zijn je voorgegaan.

Dit alles staat jou ter beschikking om te gaan groeien en wordt ingezet bij loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en stresscoaching. Kom het ontdekken!


 Kennismaking

 

Ik ben Henk Minnen. Door mijn geloof in Jezus Christus ben ik gaan beseffen hoe waardevol jij bent. Mijn verlangen is dan ook jouw waarde tot zijn recht te laten komen. Voor jouw persoonlijk leven, relaties en werk.
 LinkedIn-profiel
 Kennismaking

 

Betrouwbaar en betrokken

Betrouwbaar zijn staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Door integer te zijn bied ik jou de veiligheid om te kunnen groeien. Mijn empathie maakt dat je je geaccepteerd weet. Dat stelt mij in staat die extra mijl met jou te gaan om je over hobbels heen te helpen.
 Kennismaking

Van Minnen uit!

Door de talenten die ik heb gekregen ben ik in staat jouw verlangens op te wekken en daarmee, op basis van jouw talenten, de richting te bepalen naar jouw unieke bestemming. Doordringen tot de kern, woorden geven aan waar jij nog geen woorden voor hebt is mijn kracht die voor jou het hoogste rendement oplevert.
 Kennismaking

Van binnen uit!

Ik werk vanuit mijn hart en voel me thuis bij het innerlijk van de ander. Alles mag er zijn in denken, voelen en willen zodat er openheid ontstaat om jouw authenticiteit te vinden.

Bouwen aan mensen, teams en organisaties van binnen uit!

 Kennismaking